28 mai 2024

Gama de produse de pe piață s-a diversificat în mod constant în ultimii ani, în domeniul construcțiilor.

Acum poți să investești în hidroizolatii poliuretanice: https://www.hidroizolații-terase.ro/hidroizolatii-poliuretanice/, bituminoase ori lichide. Ține cont de spațiul pe care vrei să îl izolezi, de bugetul tău, dar și de rezultatele pe care le cauți. Din rândurile de mai jos poți afla care sunt principalele elemente pe care să le iei în considerare atunci când trebuie să alegi!

Hidroizolatii poliuretanice – ce să știi despre ele?

Aceste hidroizolatii poliuretanice sunt printre cele mai noi tipuri de produse de pe piață. Cu ajutorul lor poți să sigilezi și să etanșezi foarte bine un spațiu. Le poți aplica prin tehnici moderne, cu ajutorul unor echipamente performante, fiind calitative și interesante.

Poți monta hidroizolații poliuretanice prin întindere și pensulare, iar astfel obții un rezultat excelent. Hidroizolațiile poliuretanice sunt elastice și extrem de eficiente, rezistă foarte bine împotriva razelor UV și au o durată de viață sporită, de până la câteva zeci de ani.

Membrane bituminoase

Membranele bituminoase sunt și ele la dispoziția ta. Ele sunt folosite în domeniul construcțiilor de foarte mult timp, având o eficiență extrem de ridicată. Cât despre montaj, membranele bituminoase sunt ușor de manevrat. Ele vin în suluri, pe care profesioniștii nu trebuie decât să le desfășoare și să le aplice prin tehnica lipirii la cald. Astfel, suprafața pe care vrei să o etanșezi este perfect sigilată și protejată.

Poți aplica membranele bituminoase într-o varietate de locuri: de la fundația casei, până la fundația terasei circulabile, pe care o ai, respectiv acoperișul imobilului. Lasă, însă, partea de montaj în seama experților, pentru că ei dispun de toate ustensilele necesare, pentru a interveni cât mai bine.

Membrane lichide

Nu uita nici de membranele lichide, pe care le găsești în magazinele de specialitate! Acestea îți sunt recomandate mai ales atunci când ai de acoperit și etanșat spații mai dificil accesibile, cu multe colțuri. La sfârșit, întreaga ta suprafață va fi perfect sigilată.

Membranele lichide se aplică prin tehnica turnării, iar imediat după finalizare, au nevoie de circa 1 – 2 zile, pentru a se fixa foarte bine. Abia ulterior vei putea continua cu celelalte lucrări, de care trebuie să te ocupi.

Avantaje de care te bucuri când îți izolezi locuința

Indiferent că alegi să investești în hidroizolațiile poliuretanice, în cele bituminoase ori în hidroizolațiile lichide, te bucuri în timp de numeroase avantaje foarte importante. Printre acestea se numără:

•          previi eficient infiltrațiile de apă, dar și infiltrațiile de microorganisme dăunătoare;

•          îți protejezi locuința într-un mod eficient, cu ajutorul unor materiale excelente;

•          eviți dezvoltarea mucegaiului și a igrasiei în interiorul casei;

•          eviți reparații costisitoare pe termen lung;

•          ai libertatea să alegi dintre mai multe tipuri de materiale hidroizolante, în funcție de bugetul de care dispui;

•          îți poți comanda produsele preferate direct din mediul online, fără să te deplasezi și fără să te confrunți cu aglomerația din magazinele fizice.

Studiază toate produsele pe care le ai la dispoziție online, pe site-ul Hidroizolații-terase.ro! De aici îți poți comanda hidroizolatii acoperis chiar de aici, dar și produse speciale pentru fundații ori pentru piscine. Astfel, îți protejezi imobilul și te bucuri de el pentru o perioadă cât mai îndelungată, evitând reparațiile costisitoare. Nu ezita să apelezi la ajutorul unor profesioniști, pentru a obține un montaj excelent!