22 februarie 2024

Un copil aduce schimbări în viața ambilor părinți, dar mai ales în viața mamei. Venirea bebelușului îi produce schimbări fizice, dar și emoționale. Mama descoperă noi trăiri, sentimente pe care nu le-a mai simțit până atunci, fiind deosebit de dificil, dar și frumos în același timp. Firește că și stilul de viață devine altul, chiar și vestimentația poate suferi schimbări, mai ales în perioada în care copilul este foarte mic, iar articolul de față își dorește să se axeze pe acest subiect, cel legat de haine. În continuare vor exista câteva recomandări vestimentare utile pentru orice mămică, care îi vor oferi confort și îi vor ușura munca.

Iată 3 articole de îmbrăcăminte care sunt deosebit de practice pentru o proaspătă mămică

1. Espadrile sport 

Încălțămintea este foarte importantă când ai un bebeluș, fiind nevoie să fie cât mai confortabilă, să nu îți provoace niciun disconfort, astfel încât să te simți relaxată când mergi la o plimbare cu cel mic și să poți să-ți focalizezi întreaga atenție asupra lui. O pereche de încălțăminte inconfortabilă îți va crea bătăi de cap, te va face să ai o stare de disconfort constantă, iar dacă începe și copilul să fie agitat sau să aibă o criză de plâns te vei simți enervată și, poate, nu vei reuși să-l calmezi pe cel mic. Așa că o recomandare demnă de luat în seamă ar fi o pereche de espadrile sport pentru femei, precum cele de la modlet.ro, care oferă confortul dorit și arată și bine. Sunt disponibile mai multe modele, având și o paletă de culori diversă, astfel încât să ai posibilitatea să găsești ceva exact pe gustul și nevoile tale. 

2. Articole care ajută în procesul alăptării 

Alăptatul este o etapă prin care majoritatea femeilor, ce au născut trec, fiind foarte benefică pentru bebeluși, însă dificilă, uneori chiar dureroasă pentru mămici. De aceea anumite piese vestimentare care să facă ca alăptatul să fie mai ușor și mai rapid sunt binevenite în garderoba oricărei mame. Aici putem menționa sutienele de alăptare de tip bustieră, care sunt confortabile și ușurează alăptarea, deoarece cupa se desface foarte ușor, fiind necesară o singură mână. De asemenea, pijamalele pentru alăptare sunt încă o opțiune inteligentă. Acestea sunt realizate, bineînțeles, din materiale calitative, ce oferă confort și se simt plăcut pe piele, având un croi parte peste parte, cu un buzunar, ce face ca accesul la sân să fie mult mai rapid.

3. Geacă sau hanorac, ce au incluse un accesoriu care facilitează transportul bebelușilor

Pentru perioadele reci ale anului o geacă sau un hanorac, care are aplicat un accesoriu ce îți permite să-l transporți pe cel mic se găsesc a fi deosebit de utile. Acestea îți oferă posibilitatea de a-l introduce pe bebeluș în geaca ta, unde este protejat de frig și poți să te deplasezi cu el mult mai ușor. Aceste tipuri de geci sau hanorace sunt ideale în sezonul rece pentru că sunteți protejați de frig atât tu, cât și copilul. Sunt niște articole vestimentare foarte atent gândite și extrem de practice, ce merită un loc în garderoba ta. 

Așadar, analizând aspectele menționate în acest articol putem observa că există câteva cuvinte, care se repetă, și anume confort, rapiditate și ușurință. Acestea sunt caracteristicile principale ale articolelor vestimentare pentru proaspetele mămici și din acest motiv se dovedesc a fi foarte utile pentru acestea.

Sursa foto: pexels.com