13 iunie 2024

Pe măsură ce timpul trece, tehnologia avansează din ce în ce mai mult, iar acest aspect se poate observa și în ceea ce privește obiectele sanitare pe care le ai la dispoziție.

De exemplu, astăzi ai posibilitatea de a investi într-o oglinda baie de aici, modernă, fie cu leduri, fie cu becuri, care să îți asigure o luminozitate excelentă, dar și alte funcții interesante și practice. Citind rândurile de mai jos, poți descoperi care sunt aspectele pe care poți să le iei în considerare!

Oglinda baie modernă – ideală într-o locuință modernă

Dacă ai o locuință amenajată modern, în pas cu tendințele actuale, înseamnă că și în baie ai nevoie de o oglindă deosebită, care să fie în ton cu celelalte obiecte sanitare. În acest sens, poți să alegi:

  • o oglindă cu leduri – un astfel de model îți permite să setezi intensitatea luminii în funcție de activitatea pe care o desfășori. De exemplu, dacă vrei să te pregătești pentru a ieși în oraș, poți să folosești o lumină rece, puternică, datorită căreia să te vezi foarte bine în oglindă, iar dacă vrei să te relaxezi făcând o baie, poți alege lumina caldă, prietenoasă;
  • o oglindă cu becuri – te ajută să te simți ca o vedetă de fiecare dată când te pregătești, având în vedere că un astfel de model se regăsește în cabina oricărui star.

Ai la dispoziție o varietate de dimensiuni

În ceea ce privește dimensiunea ideală a oglinzii în care vrei să investești, ea trebuie să se plieze perfect pe spațiul pe care îl ai. Măsoară, așadar, atât înălțimea, cât și lățimea de deasupra lavoarului, pentru a-ți da seama care este modelul de oglindă de care ai nevoie. Din fericire, pe piață găsești astăzi atât obiecte rotunde, cât și dreptunghiulare sau pătrate, având astfel posibilitatea de a alege dintr-o varietate de produse deosebite.

Funcții interesante

Despre oglinda de baie modernă mai trebuie să știi că poate fi prevăzută și cu funcții deosebite, care îți vin în ajutor. Acestea sunt:

  • funcția meteo – cele mai moderne dintre oglinzile de pe piață au inclusiv capacitatea de a-ți indica temperatura de afară. Astfel, vei ști de fiecare dată cum să îți alegi garderoba, fără să deschizi geamul și fără să verifici pe telefon câte grade sunt afară;
  • funcția de dezaburire – datorită acestei funcții, vei putea utiliza oglinda de baie foarte ușor imediat după ce faci baie, indiferent dacă în baie s-a produs abur sau nu. Funcția de dezaburire te scutește de ștergerea oglinzii, pentru că suprafața acesteia se dezaburește singură, într-un timp foarte scurt.

Ușor de folosit

Un alt aspect, pe care este bine să îl iei în considerare despre oglinda de baie modernă este acela că o poți folosi foarte ușor. Mai exact, tot ce trebuie să faci pentru a aprinde ledurile sau becurile este să folosești funcția touch-screen de pe suprafața oglinzii. La fel poți proceda și când vrei să stingi lumina. În același timp, nu uita că trebuie să conectezi oglinda la o priză, pentru a o putea utiliza în timp.

Elves.ro îți propune obiecte sanitare deosebite, pe care le poți folosi cu încredere o perioadă îndelungată. De la cele mai frumoase și mai practice oglinzi de baie, până la cele mai bune baterii cada freestanding: https://elves.ro/25-baterii-cada-freestanding, dar și accesorii de baie practice și ușor de folosit, pe toate le găsești online, fără a mai fi nevoit să colinzi magazinele fizice de specialitate.

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183