21 februarie 2024

Tendințele în materie de obiecte sanitare și amenajarea băii s-au schimbat foarte mult, în comparație cu acum câțiva ani. De exemplu, din ce în ce mai multe persoane preferă dușurile, în detrimentul căzilor clasice, pentru că astfel se pot pregăti mai repede pentru a pleca în oraș.

Dacă îți dorești să ai parte de un astfel de spațiu de relaxare, Grohe Baterii-Lux îți pune la dispoziție o gamă largă de obiecte cu ajutorul cărora să oferi locuinței tale o nouă înfățișare, și totodată să te bucuri de mai mult confort. De exemplu, descoperă de ce merită să investești într-o coloană de duș modernă.

Grohe îți prezintă o paletă largă de coloane de duș

Dușurile moderne, cu sticlă securizată și coloane de duș îți aduc băii un plus de stil și eleganță. În acest sens, este bine să știi că poți alege dintre mai multe design-uri ale coloanelor de duș. De la cele mai simple, cu forme drepte, cromate, până la coloanele mai deosebite, cu forme curbate atent, în culori îndrăznețe, alege varianta care ți se potrivește în funcție de cum te simți cel mai confortabil, dar și de imaginea de ansamblu pe care vrei să o conturezi.

Ușor de folosit

Spre deosebire de situația în care ai alege să folosești la duș un furtun, coloana de duș este mult mai practică. Te poți spăla fără a mai ține în mână furtunul, în timp ce apa curge fluid, fie că o folosești pe cea rece sau pe cea caldă.

Montaj facil

În ceea ce privește montarea coloanei de duș, o poți aplica direct pe perete, în spațiul destinat dușului, astfel încât să îți fie simplu să o folosești. Ia în considerare, însă, înălțimea optimă, pentru ca apa să poată curge cât mai simplu pentru toți membrii familiei, fie că sunt ei mai înalți sau mai scunzi. Totodată, poți alege să montezi coloana de duș în tavan, dacă vrei să te bucuri de mai mult spațiu în cabina de duș.  

Alege o coloană cu baterie termostatată

Dacă te-ai săturat să te confrunți cu fluctuații de apă caldă/apă rece în momentele tale personale, poți alege o coloană de duș cu baterie termostatată. Aceasta te ajută să te bucuri de aceeași temperatură a apei pe parcursul întregului duș. În același timp, bateria termostatată contribuie și la reducerea consumului de apă pe termen lung, dincolo de faptul că te bucuri de tot confortul pe care îl meriți.

Funcții deosebite de curgere

Printre elementele pe care mai trebuie să le știi despre coloanele de duș este că ele pot avea mai multe funcții de curgere. De exemplu, te poți bucura de aceeași senzație plăcută, pe care o ai când stai într-o ploaie caldă de vară sau poți seta apa astfel încât aceasta să curgă în jeturi mai abundente, în funcție de cum te simți cel mai bine.

Garanție

Nu în ultimul rând, te bucuri și de o garanție generoasă. Datorită acesteia, ai certitudinea că în cazul în care întâmpini o situație neplăcută, poți apela cu încredere la producător, pentru a-i cere ajutorul.

Baterii-Lux.roîți propune o varietate de obiecte sanitare de calitate, din care poți alege. Pe toate le poți studia online. Atât descrierile detaliate, cât și fotografiile reprezentative te vor ajuta să iei cea mai bună decizie când vine vorba despre coloane dus:https://www.baterii-lux.ro/oferte-sanitare-promotii/sisteme-coloane-dus.html ori despre bateriile sanitare.

Date de contact:

E-mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872