29 mai 2024

Dacă ești în căutare de azile de bătrâni la prețuri corecte, trebuie să știi că există programe de îngrijire personalizate, care oferă soluții individuale pentru vârstnicii din familia ta. În astfel de centre ultra-moderne au prioritate nevoile seniorilor.

Aparținătorii pot opta pentru pachete customizate, care conțin o selecție de servicii în acord cu acțiunile medicale și starea psiho-emoțională a rezidenților. Iată ce pot să includă aceste pachete și ce opțiuni ai! Tarifele diferă în funcție de opțiunile alese și pot fi avantajoase. Mai multe informații despre un azil de batrani vezi aici.

Asistență non-stop și supraveghere specializată pentru vârstnicii de la un azil de batrani

Supravegherea de specialitate este un avantaj esențial pe care îl asigură centrele de îngrijire. Personalul este bine instruit, iar din echipele puse la dispoziția rezidenților fac parte medicii de familie, medicii specializați în diferite arii (inclusiv psihiatrie), asistentele, infirmierele și asistenții sociali.

Rezidenții primesc medicația, conform schemelor de tratament, iar îngrijirea corporală se asigură zilnic sau chiar de mai multe ori, în funcție de nevoi. Vârstnicii primesc ajutor pentru deplasarea în interiorul și exteriorul clădirii, iar asistentele se asigură de aplicarea cremelor protectoare, a pansamentelor, de tratamentul escarelor sau a plăgilor. Pe lângă vârstnici, în astfel de centre se pot caza persoanele cu handicap.

Regim alimentar personalizat, compus din 3 mese și 2 gustări

Adesea, afecțiunile medicale de care suferă vârstnicii impun anumite restricții alimentare. Un astfel de azil de batrani ultra-modern dispune de bucătari in-house, care prepara hrana în acord cu recomandările specialiștilor în nutriție și dietetică, asigurând necesarul caloric zilnic în mod personalizat.

Meniurile sunt complete, compuse din 3 mese principale și 2 gustări, iar mâncarea este deosebit de savuroasă. Masa se ia în săli special amenajate, care încurajează socializarea, interacțiunea dintre rezidenți. Persoanele care nu se pot deplasa primesc masa la pat, personalul asigurându-se de confortul optim de care aceștia se pot bucura. În azilele de acest tip, nu există discriminare sau nepăsare, totul se desfășoară la standarde foarte înalte.

Servicii religioase, servicii de masaj și kinetoterapie, servicii de coafură / frizerie, manichiură etc.

În plus față de serviciile basic, se poate opta pentru servicii speciale: de masaj și kinetoterapie, servicii religioase, consiliere duhovnicească, transport până la biserică, servicii de coafură sau frizerie, manichiură sau pedichiură și nu numai. Aparținătorii pot plăti pentru organizarea zilelor de naștere a vârstnicilor din familia lor, direct în cadrul centrului de îngrijire, astfel încât acomodarea să fie și mai facilă. Mai mult, în cadrul acestor azile se organizează mese festive cu ocazia sărbătorilor importante din an: Crăciun, Paște, Revelion și nu numai. Există și posibilitatea organizării de excursii sau a altor activități cu scop recreativ, cum ar fi jocurile de societate (table, șah, remi, cărți de joc). Programele sunt personalizate după nevoi.

BatranetiFericite.ro, cel mai recomandat azil pentru persoane cu handicap și vârstnici din România

BatranetiFericite.ro este mai mult decât un simplu azil pentru persoane cu handicap sau vârstnici. Este un loc unde acomodarea se face extrem de rapid, pentru că serviciile sunt de o calitate ireproșabilă.

Rezidenții se bucură de confort de clasa I, sunt implicați în diverse activități recreative, pot comunica facil cu familia și primesc asistență și supraveghere specializată. În funcție de nevoile lor, există programe personalizate, care oferă soluții optime ce le îmbunătățesc – în mod considerabil – calitatea vieții. BatranetiFericite.ro este un centru de îngrijire de top, localizat în București, care tratează cu prioritate fiecare rezident. Alege un camin batrani preturi bune si bucură-te de toate avantajele pe care le oferă.