26 februarie 2024

Atunci când analizăm excelenta, aspecte precum resursele utilizate, tradiția, tehnica și expertiza sunt esențiale. Aceasta este o adevăr universal, valabil și în cazul bunurilor de origine românească ce sunt acceptate pe piața europeană și mondială. Un exemplu concludent este reprezentat de termopanele exportate, inclusiv cele care integrează materiale și tehnologii care nu sunt strict autohtone.

În România, există firme recomandate să fabrice și să exporte termopane  și care  respectă standardele, inclusiv în cele de unde a provenit conceptul de excelență, precum Germania, Austria, Italia etc.

Un spațiu comercial european deschis, unde bunurile pot circula liber, oferă avantaje semnificative pentru toți actorii implicați. Prin urmare, companiile competitive, asemenea Premium Fenster, ce oferă un raport optim între calitate și preț pe un anumit segment de termopane și asigură livrări rapide, pot beneficia de o mulțime de tranzacții și contracte.

Care sunt aspectele ce plasează termopanele  la export din România ca o soluție de încredere?

Există o serie de norme și trăsături obligatorii când sunt create produse pentru export, norme pe care și produsele de la Premium Fenster le îndeplinesc. Iată cele mai relevante:

  1. Adoptarea tehnologiilor patentate Pentru a asigura calitatea necesară unui produs, tehnologia și normele din domeniu sunt respectate cu strictețe. Astfel, ferestrele cu geam termopan sunt adaptate și verificate pentru a satisface cerințele specifice fiecărui proiect, menținând în același timp toate atributele și criteriile de performanță necesare.
  2. Folosirea materialelor de calitate Un rol determinant în succesul unui proiect îl joacă materiile prime utilizate. În acest sens, compania folosește materii prime de la cele mai renumite mărci de pe piață, care sunt procesate conform celei mai bune tehnologii indicate pentru producerea produselor din acea categorie.
  3. Realizarea de proiecte personalizate Fiecare proiect are propriile particularități și necesită ajustări și calcule exacte pentru a se potrivi perfect cu dimensiunile și necesitățile beneficiarilor. În fabricarea produselor, toate măsurătorile sunt luate în considerare, iar proiectele sunt executate în conformitate cu recomandările și preferințele beneficiarilor, dar și cu standardele din domeniu.
  4. Expertiză și calificare Produsele de calitate sunt realizate doar atunci când materiile prime de calitate sunt manipulate de specialiști cu experiență și competență. Fiecare detaliu și specificație sunt executate corect pentru a asigura aspectul și calitatea promise în ofertă.
  5. Timpuri de livrare rezonabile Când este necesară o cantitate mai mare de produse, acestea sunt livrate într-un interval util, pentru a permite constructorului să respecte termenele stabilite în planul proiectului. Orice întârziere poate cauza neplăceri beneficiarului și poate aduce un prejudiciu de imagine nedorit. Prin urmare, Premium Fenster încearcă întotdeauna să ofere termene de livrare rezonabile pentru toate comenzile preluate, preferabil cât mai scurte.
  6. Conformitatea excelentă cu toate standardele de produs Fie că discutăm despre fiabilitate sau rezistență, o fixare perfectă, protecția culorii, securitate împotriva efracției, un coeficient de transfer termic cât mai bun, izolare fonică etc., toate produsele fabricate sunt verificate și conforme pentru a se comporta cât mai bine în toate condițiile posibile.
  7. O varietate de produse Indiferent de preferințe, dacă un client dorește ferestre Veka, Salamander, Deceuninck, Aluplast sau Kommerling, se oferă mai multe opțiuni de termopane, astfel încât clientul să poată alege cea mai potrivită opțiune pentru nevoile, preferințele, standardele și bugetul disponibil.
  8. Transport în condiții de siguranță Produsele destinate exportului sunt transportate în cele mai bune condiții, astfel încât clienții să primească la destinație exact ceea ce au comandat și și-au dorit, fără zgârieturi, deformări sau alte probleme.

România este o țară care găzduiește companii specializate și cu experiență, capabile să fabrice și să livreze termopane de calitate superioară pentru export. O firmă de încredere din domeniul termopan în Timișoara este Premium Fenster.