13 iunie 2024

În cadrul Programului Startup Nation 2024, unul dintre punctele de atracție pentru viitorii antreprenori este cursul „Competență Antreprenorială”. Acest curs acreditat ANC, susținut de Profesor Dr. Alexandrina Păuceanu, oferă participanților cunoștințe esențiale și instrumente practice pentru gestionarea eficientă a afacerilor lor.

Ce înseamnă „Competență Antreprenorială”?

Cursul de „Competență Antreprenorială” are ca scop să ofere participanților o înțelegere profundă a lumii antreprenoriale și a proceselor implicate în dezvoltarea și gestionarea unei afaceri de succes. De la elaborarea planului de afaceri la strategii de marketing și gestionarea resurselor umane, acest curs acoperă o gamă largă de subiecte relevante pentru antreprenori.

Acreditare ANC și Recunoaștere Națională

Unul dintre avantajele majore ale acestui curs este acreditarea ANC și recunoașterea națională a certificatului de absolvire. Acest lucru oferă participanților o validare oficială a competențelor dobândite și le deschide ușile către oportunități de angajare sau finanțare pentru afacerile lor.

Susținut de Profesor Dr. Alexandrina Păuceanu

Cursul de „Competență Antreprenorială” este susținut de Profesor Dr. Alexandrina Păuceanu, un expert recunoscut în domeniul antreprenoriatului și managementului. Cu o vastă experiență în educație și consultanță în afaceri, Profesorul Păuceanu aduce o perspectivă valoroasă și un nivel înalt de expertiză în cadrul acestui curs.

Oportunitate pentru Viitorii Antreprenori

Pentru viitorii antreprenori, participarea la cursul de „Competență Antreprenorială” în cadrul Programului Startup Nation 2024 reprezintă o oportunitate unică de a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele în domeniul antreprenoriatului. Acest curs le oferă instrumentele necesare pentru a-și transforma ideile în afaceri de succes și pentru a naviga cu succes pe piața competitivă a mediului de afaceri.

Cursul de „Competență Antreprenorială” în cadrul Programului Startup Nation 2024 este o resursă valoroasă pentru viitorii antreprenori, oferindu-le cunoștințe esențiale și instrumente practice pentru a-și construi afaceri de succes. Cu acreditarea ANC și susținerea Profesorului Dr. Alexandrina Păuceanu, acest curs reprezintă un pas important către realizarea visului antreprenorial.