22 februarie 2024

Bucuria unui zâmbet sănătos și frumos poate fi restaurată într-un timp record cu ajutorul implantului dentar rapid Fast & Fixed. Această tehnologie revoluționară, oferită de Cris Smile Studio, este un sistem implanto-protetic inovator care permite pacienților edentați să-și recapete dantura într-o singură vizită la stomatolog. Cu o construcție fixă și o intervenție chirurgicală unică, implantul dentar Fast & Fixed folosește osul nativ pentru a crea o soluție durabilă și estetică. Vom explora mai detaliat această tehnică și beneficiile sale în continuare.

Implant dentar Fast & Fixed într-o zi:

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale implantului dentar rapid Fast & Fixed este rapiditatea tratamentului. Într-o singură vizită la stomatolog, în mai puțin de 24 de ore, pacientul primește extracția dinților irecuperabili (dacă este cazul), aplicarea implantului și o primă proteză fixă, provizorie. Astfel, soluția de înlocuire a dinților lipsă devine imediat disponibilă, pacientul putând să-și reia viața obișnuită fără întârzieri sau disconfort.

Ce face implantul dentar Fast & Fixed atât de special?

Implantul dentar Fast & Fixed reprezintă rezultatul implantologiei moderne și este cunoscut și sub denumirile de implant dentar rapid, fast & fixed sau all on 4 și all on 6, în funcție de numărul de implanturi utilizate. În timp ce implantologia tradițională implică aplicarea a 8 până la 10 implanturi, tehnica Fast & Fixed permite inserarea a doar 4 implanturi în mandibulă și 6 în maxilar. Această abordare minim invazivă și economică permite pacienților să iasă din cabinetul stomatologic în câteva ore cu dinți fixați perfect funcționali.

Cine poate beneficia de implantul dentar rapid Fast & Fixed?

Implantul dentar rapid Fast & Fixed este adresat mai multor categorii de pacienți care se confruntă cu diverse probleme dentare. Printre aceștia se numără:

 1. Pacienții cu proteze dentare care doresc să obțină un nivel sporit de confort.
 2. Pacienții edentați, care au pierdut toți dinții.
 3. Pacienții cu dinți și/sau rădăcini irecuperabile pe arcadă.
 4. Pacienții cu deficiențe semnificative de os alveolar, care necesită adiții osoase în cazul implanturilor obișnuite.
 5. Pacienții care se confruntă cu riscul de pierdere completă a dinților ca urmare a afecțiunilor precum parodontoza.

De ce să alegeți Cris Smile Studio cabinet stomatologic sector 5?

 1. Profesioniști și empatici: Echipa Cris Smile Studio recomandă doar tratamente în care au încredere și pe care le-ar realiza și propriilor familii. Aceștia ascultă și înțeleg nevoile pacienților, oferind soluții personalizate.
 2. Servicii dentare complete: Studioul stomatologic oferă servicii complete, de la tratarea cazurilor complicate la refacerea danturii considerate pierdute, într-un singur loc.
 3. Echipamente de ultimă generație: Utilizarea echipamentelor moderne, precum microscopul, laserul, Digital Smile Design și altele, permite realizarea intervențiilor minim invazive, cu recuperare rapidă și durere redusă.
 4. Viziune centrată pe pacient: La Cris Smile Studio, pacienții sunt pe primul loc. Echipa are ca prioritate ajutarea pacienților să ia deciziile informate pentru sănătatea orală, oferindu-le un zâmbet frumos și încredere în sine.

Avantajele implantului dentar rapid Fast & Fixed:

 1. Tehnică premium: Fast & Fixed este rezultatul cercetării producătorilor de top din industrie, asigurând astfel un tratament de înaltă calitate.
 2. Rapiditate: Tratamentul se desfășoară într-o singură intervenție, într-un timp foarte scurt.
 3. Funcționalitate imediată: Dinții fixați sunt perfect funcționali încă din prima zi, oferind pacientului un confort imediat.
 4. Minim invaziv și nedureros: Implantul dentar rapid Fast & Fixed este realizat printr-o intervenție minim invazivă, care nu provoacă disconfort semnificativ pacientului.
 5. Număr redus de implanturi: Tehnica Fast & Fixed necesită doar 4 implanturi la mandibulă și 6 la maxilar, spre deosebire de implantologia tradițională.
 6. Estetică deosebită: Implanturile sunt concepute pentru a se apropia cât mai mult de aspectul și funcționalitatea dinților naturali, asigurând o estetică impecabilă.
 7. Eficiență masticatorie: Datorită fixării sigure a dinților, implantul Fast & Fixed oferă o eficiență masticatorie optimă.
 8. Economie de costuri: Prin utilizarea osului natural existent, se evită procedurile costisitoare precum sinus lifting, transplantul sau adițiile osoase, făcând tratamentul mai economic.
 9. Efect de lifting facial: Refacerea suportului dento-osos de susținere poate contribui la împrospătarea fizionomiei și poate oferi buzelor un volum natural.
 10. Încredere și confort psihic: Implantul dentar rapid Fast & Fixed redă pacienților încrederea în sine, eliminând stresul și neplăcerile asociate protezelor mobile.

În cazul în care sunteți interesat să aflați mai multe informații sau să programați o consultare pentru implantul dentar rapid Fast & Fixed la Cris Smile Studio, puteți utiliza următoarele date de contact:

Telefon: 0723 918 404 Email: rahova@cris-smile.ro Locație: Str. Malcoci, nr.2, Bloc 36, Sc. B, Parter, Sector 5

Echipa dedicată și profesionistă de la Cris Smile Studio vă va oferi toate informațiile necesare și vă va ghida în procesul de recuperare a zâmbetului dumneavoastră. Nu ezitați să contactați pentru a beneficia de servicii stomatologice de înaltă calitate și de un tratament personalizat.

Iată câteva sfaturi importante pentru o igienă orală adecvată:

 1. Periajul regulat al dinților: Periajul dentar de două ori pe zi este fundamentul unei igiene orale sănătoase. Folosiți o periuță de dinți cu peri moi și o pastă de dinți fluorată. Asigurați-vă că periați fiecare dintre fețele dinților, atât pe partea exterioară, cât și pe cea interioară, și nu uitați să periați și limba pentru a elimina bacteriile responsabile de respirația neplăcută.
 2. Utilizați ața dentară în mod regulat: Ața dentară ajută la curățarea spațiilor dintre dinți și a suprafețelor inaccesibile pentru periuța de dinți. Folosiți ața dentară cel puțin o dată pe zi pentru a elimina resturile alimentare și placa bacteriană.
 3. Periuțați limba: Limba poate adăposti bacterii și poate contribui la apariția respirației urât mirositoare. Folosiți periuța de dinți sau un curățător de limbă pentru a curăța cu grijă limba în fiecare zi.
 4. Utilizați gargară antiseptică: Gargară antiseptică poate ajuta la eliminarea bacteriilor și la reducerea plăcii bacteriene. Discutați cu medicul stomatolog pentru a vă recomanda o gargară adecvată nevoilor dumneavoastră.
 5. Vizitați regulat medicul stomatolog: O vizită regulată la medicul stomatolog este esențială pentru menținerea unei igiene orale sănătoase. Medicul stomatolog poate efectua o curățare profesională, poate identifica și trata problemele dentare în stadii incipiente și poate oferi sfaturi personalizate pentru igiena orală.
 6. Limitați consumul de zahăr: Consumul excesiv de zahăr poate favoriza apariția cariilor dentare. Încercați să reduceți consumul de alimente și băuturi bogate în zahăr și să le înlocuiți cu opțiuni mai sănătoase, cum ar fi fructele proaspete și legumele.
 7. Evitați fumatul și consumul excesiv de alcool: Fumatul și consumul excesiv de alcool pot afecta sănătatea orală, contribuind la apariția afecțiunilor gingivale, a petelor pe dinți și a respirației urât mirositoare. Încercați să evitați aceste obiceiuri pentru o igienă orală optimă.
 8. Hidratare adecvată: Consumul unei cantități suficiente de apă ajută la menținerea unei producții adecvate de salivă, care este importantă pentru neutralizarea acidului și prevenirea cariilor dentare.

Păstrarea unei igiene orale corespunzătoare este esențială pentru sănătatea generală a cavității bucale. În cazul în care aveți întrebări sau preocupări specifice, nu ezitați să consultați medicul stomatolog pentru sfaturi și îndrumări personalizate.